Jordy in actieOp 29 augustus zijn we uitgenodigd om te komen draaien op de verjaardag van Mariëlle Brugmans. Dit is via via gegaan, iets wat voor ons natuurlijk erg leuk is. De afgelopen weken hebben we wat pech gehad met apparatuur. Een van onze EV-ZLX 12P speakers heeft het begeven. Na heel wat gedoe is deze retour voor reparatie en hebben we een tijdelijke leenspeaker gekregen. Zijn we absoluut niet blij mee maar het is roeien met de riemen die je hebt.

Enfin, we zijn rond een uur of 7 gaan rijden. Volgens Mariëlle was het in een garage waar vroeger de ambulances uit vertrokken. Niet wetende wat we konden verwachten zijn we er geen gereden. Eenmaal daar; super gaaf! Vet om is op zo een locatie te mogen draaien. Nadat we alle spullen hadden geïnstalleerd was het nogal een gedoe met de leen-speaker. Bijstellen, tapen.. verre van ideaal. Na alles afgesteld te hebben konden we beginnen!

Tonny en ik (Jordy) hebben vaak de afspraak dat Tonny begint, daarna Jordy – tussendoor Stille en zo blijft het doorgaan tot het feest is afgelopen. Tonny ging van start en het geluid was enorm wennen. Heel veel galm in zo een garage! We hebben geen monitors dus dat maakt het wel lastig. Inmiddels stroomden de mensen ook binnen en de nodige drankjes werden achterover gegooid. Tonny draait aan het begin lekker allround; afgestemd op het publiek. Dit keer veel jongere mensen, dus van Top 40 tot Nederlandstalig werd er gedraaid. De sfeer zat er al goed in. Jordy is meer van het mixwerk, en draait het liefst house. Ik begon met wat up-tempo nummers. Lekker gevarieerd draaien. Het was al erg gezellig! Tussendoor heeft Stille uiteraard gezongen en dat ging ook prima. Zelfs wat gastartiesten hebben een nootje gezonden.

Om een uur of 01:30 was het feest ten einde. Absoluut een leuk feest geweest, zo hebben wij het in ieder geval ervaren! We willen iedereen weer bedanken voor de fijne sfeer en in het bijzonder Mariëlle Brugmans voor het vertrouwen in ons. Je bent een topper 😉